Dacia Duster

Inschrijving Dacia Opkikkerrit geopend!

14-07-2011
Joost
Evenement
0

opkikkerrit

Zoals je in januari van dit jaar al op onze website hebt kunnen lezen, vindt op zondag 25 september 2011 de Dacia Opkikkerrit plaats, een puzzelrit voor Dacia rijders, georganiseerd door Dacia Club Nederland ten behoeve van de Stichting Opkikker. Deze Stichting verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind en is een organisatie opgezet door en werkzaam met vrijwilligers. Voor het realiseren van deze Opkikkerdagen is geld en hulp nodig.

De Stichting is hierbij afhankelijk van diensten, donaties of sponsoring. En mocht je willen weten waarom deze Opkikkerdagen zo belangrijk zijn, kijk dan eens naar bijgaand filmpje met in de hoofdrol Casper Bolkenbaas, zoon van een van onze leden, die zelf chronisch ziek is en ons op het idee heeft gebracht om deze Dacia Opkikkerrit te organiseren.

Als vertrek- en eindpunt hebben we gekozen voor een centraal in Nederland gelegen plaats: Muziekontmoetingscentrum De Muzenhof aan de Leuvenumseweg 66 te Ermelo. Het programma van deze dag zal er ongeveer als volgt uit zien: Vanaf 10.30 uur ontvangst van alle deelnemers met koffie, thee of een frisdrankje. Vertrek deelnemers tussen 11.30 en 12.30 uur. Vanaf 15.30 uur worden de deelnemers weer terug verwacht. Om 16.30 uur staat de prijsuitreiking gepland en de overhandiging van een cheque aan de Stichting Opkikker. Om 17.00 uur krijgen alle deelnemers nog een buffet aangeboden.

[image=collection,2011,Kost een paar centen. Maar Rachel heeft ook wat.,right]opkikker_rachel.jpg[/image]Bovenstaand programma zouden we niet hebben kunnen bieden zonder een aantal sponsoren, te weten hoofdsponsor Dacia Nederland, Munsterhuis, Arend Auto BV, Hans Jongerius, Stokman, Autohaag Zeeuw, Herwers Groep, Auto Indumij, Bochane en Heurkens Auto BV. Wij zijn hen daar uiteraard zeer erkentelijk voor. Leden van Dacia Club Nederland en hun inzittenden hoeven geen inschrijfgeld voor deze dag te betalen.

Niet leden behoeven slechts een bedrag van 5 euro per persoon aan inschrijfgeld te betalen. Uiteraard moet wel iedereen sponsorgeld inbrengen, waarbij we een minimaal bedrag van 15 euro per persoon verplicht stellen. Ga dus nadat je je hebt ingeschreven met het sponsorformulier langs bij familieleden, vrienden en kennissen en vraag of ze willen sponsoren. Het volledige sponsorbedrag, dat door de deelnemers wordt ingebracht, komt ten goede aan de Stichting Opkikker.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze Dacia Opkikkerrit, dan dien je je via de bij dit artikel geplaatste link aan te melden. Ook degenen die op de Dacia Fandag een voorinschrijving hebben gedaan, dienen zich nogmaals aan te melden om hun voorinschrijving definitief te maken. Let op: om organisatorische en praktische redenen moeten we het aantal deelnemers beperken tot ongeveer 150 personen, wat neer zal komen op ongeveer 50 Dacia's.

Schrijf je dus snel in!

Na inschrijving ontvang je als bevestiging een inschrijfnummer en een sponsorformulier. Maak het totale sponsorbedrag + voor niet leden van Dacia Club Nederland het inschrijfgeld voor 12 september 2011 over op bankrekening 539 58 20 ten name van Dacia Club Nederland onder vermelding van je inschrijfnummer en "Opkikker". Mail het sponsorformulier ook voor 12 september 2011 naar joost@daciaclubnederland.nl of stuur het op naar het Secretariaat van Dacia Club Nederland, Kastanjegaard 9, 5051 XS Goirle.

OpkikkerTot slot maken we er iedereen nog op attent dat het inzamelen van oude of defecte mobiele telefoons ook een belangrijk middel voor de Stichting Opkikker is om geld binnen te halen. Stichting Opkikker ontvangt voor ieder mobieltje 3,50 euro. In 2010 werden 53.000 mobiele telefoons ontvangen. Ook in 2011 zet de Stichting deze inzamelingsactie voort en wil dit jaar liefst 60.000 mobieltjes ophalen.

Heb je een oud of defect mobieltje, breng het dan op zondag 25 september mee naar Ermelo en lever het bij ons in. Je stelt daarmee de Stichting Opkikker in staat om ook in de toekomst Opkikkerdagen te blijven organiseren. Stel ons, maar vooral de gezinnen met chronisch zieke kinderen, niet teleur en schrijf je nu in voor de Dacia Opkikkerrit! Promo Stichting Opkikker met Casper Bolkenbaas


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota