Dacia Duster

Komt er ook een Nissan MCV?

02-01-2011
RichardMCV
Overig
0

Globalisering, zo noemen ze het tegenwoordig. Eenzelfde model, eventueel voorzien van gewijzigde kenmerken afhankelijk van land van verkoop, elders in de wereld verkopen met het logo van een ander merk.

Renault en Nissan hebben gezamelijk een hele sterke alliantie en leveren beiden wereldwijd. Hierdoor zie je al diverse Daciamodellen elders rondrijden als Renault-gebadge auto's en zelf als auto's onder de merknaam Nissan.

De afbeeldingen hieronder berusten nog op louter tekenkundige activiteit; toch zou het zomaar mogelijk kunnen zijn. Onder de merknaam Nissan kan men de Logan MCV heel goed uitbrengen. Het getekende front met het Nissan logo staat de auto goed, net als de gewijzigde lijn ter hoogte van de mistlampen in de voorbumper. En zeker de nieuwe achterklep valt wel op; deze scharniert in zijn geheel naar boven zoals bij de meeste merken gebruikelijk is en vervangt dan daarmee de twee ongelijke deuren.De vulling aan de onderkant van de achterklep is ook een goede vondst. hiermee is de achterzijde een beter optisch geheel geworden.

[image=collection,2011,nissan-mcv,full]nissan-mcv-01.jpg[/image]

[image=collection,2011,nissan-mcv,full]nissan-mcv-02.jpg[/image]


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota