Dacia Duster

Lodgy op ijs

07-12-2011
RichardMCV
Dacia Lodgy
0

[image=collection,2011,val-thorens,right]dacia-lodgy-trophy-andross-val-thorens-2011-9.jpg[/image] Afgelopen weekend ( 3 en 4 december) heeft de Dacia Lodgy haar eerste race gereden temidden van een deelnemersveld met uiteenlopende modellen. Zo waren er Mini's, Skoda Fabia's, Renault Clio's, Ford Fiesta's, een Toyota Auris en een BMW serie 1 aanwezig.

Tijdens dit eerste publieke optreden heeft de Lodgy het helemaal niet slecht gedaan. Evens Stievenart reed zich met de Lodgy naar de derde plaats. Ondanks de moeilijke omstandigheden van het parcours toonden Alain Prost, zijn zoon Nicolas Prost en Evens Stievenart dat de nieuwe Lodgy mee kan komen met de competitie.

Hoewel de winter nog niet helemaal haar intrede heeft gedaan in de Alpen, betraden ze het parcours met vertrouwen. Hoofddoel voor de zoon van Alain Prost was om op te vallen tijdens deze races.

Tijdens deze eerste rit waarbij veel werd geleerd bleek dat men met de Lodgy tot veel in staat is. Er volgen nog een aantal races. Uit de gegevens van deze race die nu gereden is zal de benodigde informatie verwerkt worden zodat de afstelling van de auto verder verbeterd kan worden.

Hieronder vind je een verzameling foto's van de race zoals die gereden is in Val Thorens op 3 en 4 december 2011:


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.