Dacia Duster

Logan wordt Verito

14-07-2011
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2011,renault-logan-rebadge-as-logan-verito,right]renault-logan-rebadge-as-logan-verito.jpg[/image]De logan werd tot nu toe ook in India geproduceerd. Het contract dan Mahindra en Mahindra echter hebben om de Logan te bouwen is opengebroken. De Logan zal er nog wel worden gebouwd, echter zal het een make-over krijgen. De laastst 2 jaar daalden de verkoop van de Logan Sedan flink. Een deel hiervan vloeide voort uit de hoge aanschafprijs ten opzichte van concurrerende merken in het land.

Volgens een officiele mededeling zal het model worden afgestoft, en worden voorzien van een eigen identiteit. Het zal de naam Verito meekrijgen en op de grille zal het logo van Mahindra prijken. Tot nu toe werd de Logan Sedan in India exclusief onder de Renault merknaam verkocht. Ook na de visuele aanpassingen zal de afkomst nog steeds te zien zijn.

Tijdens de voorbereiding van het wijzigen van de Logan, zal Mahindra nog een andere versie ontwikkelen. Dit zal een hatchback-achtige versie van de Logan zijn. Oftewel: een Logan zonder kont. Dit model zal korter dan vier meter worden. De aziatische fabrikant verwacht dat dit de verkoop flink zal doen stijgen omdat de markt vraagt om dergelijke auto's. Vermoedelijk zal dit model eind van dit jaar het licht gaan zien.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.