Dacia Duster

Morgen is de grote dag

07-01-2011
RichardMCV
Evenement
0

ScanCoveryTrialZoals al eerder te lezen was op deze site wordt er de Internationale Maxxis ScancoveryTrail georganiseerd. Een Autotocht kris kras door Scandinavië. Dacia dealer Herwers heeft hiervoor de Dacia Duster ter beschikking gesteld.

Deze autotocht start morgen vanaf het Militaire Luchtvaart Museum Soesterberg. Dijon Hansen en Gerben Weulen Kranenbarg zullen deze tocht gaan afleggen in de Duster.

Persbericht van Dacia Dealer Herwers over dit evenement:

Herwers Dacia Doetinchem Steunt CliniClowns tijdens de Maxxis ScanCoveryTrial

Het Gelderse team4CC (Dijon Hansen en Gerben Weulen Kranenbarg) doen van 8 tot en met 15 januari 2011 mee aan de internationale Maxxis ScanCoveryTrial, een autotoertocht kris kras door het overweldigende Scandinavië. Gereden zal gaan worden in een splinternieuwe Dacia Duster welke speciaal voor dit autosportevenement volledig beschikbaar is gesteld door Herwers, Dacia dealer te Doetinchem.

Maxxis ScanCoveryTrial

De Maxxis ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd, maar een autotoertocht waarbij door het navigeren op coördinaten en gedeeltelijk gebruikmaking van een routeboek met het bolletje pijltje systeem, men de meest prachtige maar ook extreme kant van Scandinavië zal zien en ondervinden. Een spannende tocht in combinatie met de verschillende  wedstrijdelementen maken de Maxxis ScanCoveryTrial 2011 uiterst uniek in zijn soort!

Team 4CC en CliniClowns

Zoals de naam al aangeeft, hebben Dijon en Gerben zich mede als doel gesteld, om middels dit autosportevenement, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor CliniClowns. De stichting CliniClowns bezorgen ernstig zieke kinderen wat afleiding, zodat ze weer even aan iets anders kunnen denken, dan alleen aan het ziek zijn. Dankzij de CliniClowns kunnen de zieke kinderen eens de lach centraal laten staan en weer even gewoon kind zijn!

Vrije giften voor CliniClowns kunnen worden gestort op 8871.10.39.55 t.n.v. Dijon Hansen Beek. Vermeld wel uw naam en adresgegevens, want we sturen u natuurlijk een bedankbrief. De gehele opbrengst wordt 1:1 gedoneerd aan de stichting CliniClowns ... kortom een geweldig streven van deze twee reuze enthousiaste heren.

Dacia Duster

Met de Duster bewijst Dacia dat het mogelijk is een all-terrain aan te bieden die functioneel, betaalbaar en milieuvriendelijk is. Dacia blijft in staat om te breken met gevestigde normen. De Duster heeft een ongekende prijs/ruimte/prestaties-verhouding. Hij is in de 4x2 versie verkrijgbaar vanaf 13.990 euro (incl. BTW en BPM); de 4x4 is vanaf 16.990 euro (incl. BTW en BPM) leverbaar. Daarnaast is speciaal voor occasions een fantastische actie opgezet met kortingen die kunnen oplopen tot maarliefst EUR 1.000,00. Het meest actuele aanbod occasions is te vinden op www.herwers.nl

De verslagen van Team4CC zijn te lezen op zowel www.herwers.nl als op www.team4cc.nl. Daarnaast is de rit te zien bij RTL Autowereld op 30 januari, 6 en 13 februari 2011. In de Autoweek zal een artikel worden geplaatst over de Scan Covery Trial.

Hieronder nog een foto:

[image=collection,2011,persbericht-scan-covery-trial,full]persbericht-scan-covery-trial-dacia-duster.jpg[/image]

Rudi van Aken namens Herwers overhandigt Team4CC de sleutel van de Dacia Duster.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota