Dacia Duster

Nieuwe zonwering

09-11-2011
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2011,Sonniboy / PrivacyShades,full]sonniboy.jpg[/image]

Om de zon tegen te houden in je auto waren er een aantal opties. Bijvoorbeeld de goedkope zonnerollo's; deze waren niet voertuig specifiek en derhalve bedekten ze nooit het hele raam. Dan heb je nog de mogelijkheid om de ramen te voorzien van donkere folie. een mooie oplossing die het hele raam bedekt. Maar... Deze oplossing is redelijk prijzig en heeft een nadeel: je kunt het namelijk niet zomaar verwijderen. En je hebt dan ook nog de mogelijkheid die ik heb gebruikt: kunststof schermen van SolarPlexius. Deze schermen worden op maat geleverd en zijn eenvoudig weer te verwijderen. Nadeel na dit systeem is dat het geen zin meer heeft om het raam te openen omdat immers het scherm ervoor zit.

Maar nu is er een nieuwe oplossing; een oplossing waar ik afgelopen zomer veel vragen over heb gekregen. Maar waar gaat het nou om?

Al voor veel verschillende merken waren er Privacyshades beschikbaar. Aangezien ik hierover veel vragen kreeg heb ik afgelopen zomer al contact gehad met de leverancier hierover. Afgelopen week ontving ik een mail dat het zover is: deze autozonwering is er nu ook voor Dacia!

PrivacyShades hebben de volgende eigenschappen:

  • Volledig zonwering voor alle ruiten vanaf de B-stijl. Ze worden geleverd als complete set
  • Ze volgen de vorm van de ruiten en hebben dus een perfecte pasvorm aangezien ze specifiek voor een model gemaakt zijn.
  • Eenvoudige montage en demontage. de meegeleverde klemmetjes zorgen voor een snelle montage of demontage. De auto hoeft niet te worden aangepast; ook is boren of schroeven niet nodig.
  • Bieden een uitstekende bescherming tegen zonlicht, hitte en insecten
  • Te gebruiken met open raam
  • geeft de auto een discreet uiterlijk
  • PrivacyShades bestaan uit een frame van licht en flexibel staaldraad bekleed met brandwerend polyesterdoek.

Zoals gezegd zijn ze leverbaar voor Dacia. Dus niet alleen voor de Duster, maar ook voor de Sandero en de MCV!

  • PrivacyShades voor de Duster kosten EUR 149,00
  • PrivacyShades voor de Sandero kosten EUR109,00
  • PrivacyShades voor de MCV kosten EUR149,00

Via de website www.sonniboy.nl zijn deze te bestellen. Hoewel Dacia nog niet met het logo vertegenwoordigd is op de website, is het merk wel via de merkenpagina aan de linkerzijde te vinden.

Op de website staat vermeld dat ze vanaf januari 2012 leverbaar zijn; in de mail die ik ontvangen heb wordt gesproken over een levertijd van 1 a 2 weken aangezien er nog geen voorraad is in NL. Omdat ze nog zo nieuw zijn , zijn er nog geen afbeeldingen van een Dacia met dit systeem. Om toch een indruk te geven hoe het systeem werkt heb ik hieronder maar eventjes een filmpje geplaatst (met daarin helaas een "concurrent").


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota