Dacia Duster

Onderhoud en garantie

29-05-2011
RichardMCV
Overig
0

Garantie boekje van de MCVBij "onze" Dacia's wordt niet alleen een gebruikers-handleiding gegeven, ook een onderhoudsboekje en een boekje waarin de garantiebepalingen staan vermeld worden meegeleverd. Hoewel deze boekjes nuttige informatie bevatten worden ze in het algemeen weinig gelezen.

Als het namelijk goed is, hoef je geen beroep te doen op garantie omdat de auto probleemloos functioneert. En het onderhoud wordt meestal jaarlijks uitgevoerd en dan zet de dealer weer een stempeltje. De gebruikershandleiding wordt in het begin soms gelezen, daarna kan deze "de kast" in om pas weer te voorschijn te komen als de auto ingeruild wordt.

Zelf heb ik deze boekjes ook niet meer in de auto liggen maar bewaar deze bij de pc, net als alle andere folders,brochures en handleidingen.

Daarom is het wel makkelijk om deze informatie digitaal beschikbaar te hebben. Steeds meer mensen beschikken over mobieltjes met internet. Dan kun je (als het nodig is) toch de informatie raadplegen. Ik ben zo vrij geweest om de boekjes bij mijn auto even te scannen en hier op de site te zetten.

Als iemand toevallig nog boekjes heeft van de Sandero, de Stepway of de Duster en de mogelijkheid heeft om deze te scannen dan zijn deze uiteraard welkom, ze mogen naar het email-adres op de contact-pagina worden gestuurd.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota