Dacia Duster

Prijzen aangepast

30-11-2011
RichardMCV
Overig
0

daciavelg Bij het bekijken van de brochures en de site van Dacia.nl viel mij op dat de laatse tijd een paar wijzigingen zijn aangebracht die zonder aankondiging zijnn door gevoerd.

Één daarvan is de prijs van het reservewiel. Hoewel ik in 20 jaar maar 2 keer een lekke band heb gehad (maar wel beide keren in het buitenland), heb ik geen vertrouwen in een bandreparatiesetje. Voorheen werd de auto gewoon geleverd met een volwaardig reservewiel. Vervolgens kwam er een aanpassing; Bij de Duster bijvoorbeeld kon je in de optielijst het reserve-wiel aanvinken zonder meerprijs. Daarna werd deze optie in de lijst gezet voor 75 euro, en dit is nu 145 euro geworden!

In de folder werd voorheen gesproken over het als optie leverbare ESP met ASR voor de Duster. Hiervoor werd dan 395 euro in rekening gebracht. Blijkbaar nemen weinig mensen deze optie want er is een wijziging aangebracht. ESP staat nu apart in de optielijst voor 197,50 euro. Datzelfde geldt voor ASR; ook voor 197,50 euro. Dit lijkt een stuk goedkoper maar ESP wordt niet zonder ASR geleverd en andersom ook niet. Vanwege de lagere prijs voor ESP ben je eerder geneigd dit aan te vinken. maar uiteindelijk zul je dan toch ook ASR erbij moeten nemen. En dus betaal je nog steeds 395 euro voor deze optie.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota