Dacia Duster

Programma Daciadag 2011

09-05-2011
RichardMCV
Evenement
0

[image=collection,2011,ingang-dacia-dag,right]ingang-dacia-dag.jpg[/image]Dacia heeft het programma bekend gemaakt van de Daciadag 2011. We wisten al dat de datum voor dit evenement gepland was op 22 mei. Nu is ook bekend waar het evenement wordt gehouden: namelijk weer in het Doornse Gat bij Utrecht.

Het recreatieterrein is gevestigd aan de Leersumsestraatweg in Doorn, aan de noordkant van de N225.

De dacia dag is eigenlijk vanaf het begin hier gehouden omdat het een mooi recreatiepark betreft waar volop ruimte is. Niet alleen voor de volwassenen met hun Dacia's, maar ook de kinderen hebben er volop ruimte.

Dacia bestaat nu 5 jaar in Nederland en daarom is er voor iedereen een stuk Dacia Taart. Ook een hapje en drankje ontbreekt hier niet.

[image=collection,2011,dacia-dag,right]dacia-dag-2010.jpg[/image]Voor de kinderen worden er ook diverse activiteiten ontplooid zoals:

  • een schminktheater,
  • ballonnen,
  • een clown,
  • springkussen.

Dit jaar zal er ook weer aandacht zijn voor diverse merchandising en accessoires.  De Dacia Club Nederland is ook van de partij, dus wie lid wil worden of eens met de organisatie van de club wil spreken kan dat hier doen.

De meest belangrijke gegevens van deze dag:

  • 10:00 - 10:30  Aankomst op het terrein in inschrijving (inclusief ontvangst consumptiebonnen)
  • 11:00 Nominatie ronde van de "mooiste Dacia van 2011"
  • 13:30 Finale van de verkiezing "mooiste Dacia van 2011"
  • 15:00 Einde Dacia Fandag

Winnaar mooiste Dacia in 2010:

Winnaar dacia dag 2010

Dus ook dit jaar is er weer een "mooiste Dacia"-verkiezing. Wie kans wil maken op deze titel kan zijn of haar Dacia nog eventjes onder handen nemen. Een jury zal tijdens de dag de mooiste Dacia's nomineren voor deze schitterende prijs! aan het einde van de dag worden de drie prijswinnaars bekend gemaakt.

Na de Dacia Fandag worden de foto's en filmpjes gepubliceerd via de Dacia Facebook pagina. Word nu fan en zorg dat u er niets van mist: http://facebook.dacia.nl.
Wij zien u graag op de Dacia Fandag en wensen u alvast een fantastische dag toe!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota