Dacia Duster

Renault Duster?

31-03-2011
RichardMCV
Overig
0

nieuwe velgenAlain uit Belgie heeft zich weer gemeld met wijzigingen aan zijn in Noir Nacré uitgevoerde Dacia Duster 4x2. Aan het lijstje van wijzigingen zijn weer wat zaken toegevoegd. Op 22 februari zagen we zijn Duster hier voor het eerst voorbij komen.  Was zijn Duster al voor zien van Pack look, spatlappen, trekhaak, sidebars en een frontbar; op 16 maart passeerde deze Duster hier de site om de nieuwe lichtmetalen velgen te laten zien.

Maar Alain zit (gelukkig!) niet stil en laat ons meedelen in de veranderingen die hij doorvoert aan zijn Duster.

Alain heeft zijn Dacia Duster nu "ingeruild" voor een Renault Duster. De originele grille van Dacia is verwisseld voor de Renault versie voor de Duster. Ook aan de achterzijde is het Dacia logo verwijderd en het Renault-embleem is geplaatst. En hoewel deze wijziging keurig [image=collection,2011,logo-achterzijde,right]logo-achterzijde1.jpg[/image]doorgevoerd is, zien we op de achterklep toch een praktisch obstakel verschijnen. Het Renault-logo is namelijk kleiner dan het Dacia-logo. En dit laatste logo wordt bevestigd middels 4 gaten in de achterklep. Alain heeft deze gaatjes keurig afgedekt en bij de kleur Noir Nacré valt het ook bijna niet op, maar ze zijn zichtbaar.

Daarnaast heeft hij de Duster nu ook voorzien van dagrijlampen. Sommige eigenaren kiezen ervoor om de originele mistlampen te vervangen door dagrijlampen, Alain heeft deze laten zitten en koos voor rechthoekige dagrijlampen en heeft deze gemonteerd links en rechts schuin onder de kentekenplaat.

Hieronder staan foto's van de grille en het logo aan de achterzijde:

renault duster

renault duster


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.