Dacia Duster

Renault Sandero

15-05-2011
RichardMCV
Overig
0

renault sandero met nieuw frontDacia zit natuurlijk niet stil en innoveert natuurlijk haar modellen. Zo zijn er nu officiele foto's beschikbaar van de Renault Sandero met de nieuwe voorzijde. Dedze gaat ook toegepast worden op de Renault Sandero Stepway. Dit nieuwe front ziet er goed uit en is geheel bij de tijd. Het "oostblok-imago" wordt hiermee wel naar het verleden verwezen.

Of dit nieuwe front ook toegepast gaat worden voor de Dacia's hier in Europa is nog niet bekend, wel is bekend dat er modelwijzigingen op stapel staan. We zullen dus nog even moeten wachten.

Wel is te hopen dat er voor de Sandero hier in Nederland een wat zwaardere motorisering weer in het leveringsprogramma wordt opgenomen. Af fabriek zijn ze er namelijk wel met zwaardere motor. Zo zal de nieuwe Sandero in brazilie gewoon met de 1.6 MPI worden geleverd en is de Stepway daar verkrijgbaar met de 1.6 16V motor.

In het interieur zijn ook een aantal zaken wezenlijk veranderd. Neem bijvoorbeeld de deurpanelen. Daar is nu plaats gemaakt voor een paneel met schakelaars voor de electrische raambediening. Hiermee zitten ze dan eindelijk op een logische plaats. Ook de teller-units zijn qua styling aanpakt. Het meest opvallende is wel de middenconsole. Hierin is plaats gemaakt voor een 2 din radio systeem; hiermee is nu ook de mogelijkheid aanwezig om een 2din radio met navigatie te plaatsen. En wat ook handig is: de tank-klep kan van binnenuit geopend worden.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.