Dacia Duster

Sandero gecrasht

24-09-2011
RichardMCV
Dacia Sandero
0

[image=collection,2011,gloednieuwe-dacia-sandero-gecrasht-01,right]gloednieuwe-dacia-sandero-gecrasht-01-klein-border.jpg[/image]Afgelopen week parkeerde ik de bus van de zaak bij een klant voor het oplossen van een storing. Tot mijn verbazing zag ik een Sandero staan waarvan, op zijn zachtst gezegd, de vorm was gewijzigd. De huidige eigenaar bleek een opkoper te zijn. Deze was op dat moment bezig om een aantal Renault Koleos-sen op een trailer te laden. Overigens waren dit allemaal uitvoeringen met het stuur aan de verkeerde kant.

De opkoper kon (of wou) niet vertellen wat er met de Sandero gebeurd was. Uiteraard heb ik de auto eens van dichterbij bekeken. Het bleek te gaan om een gloednieuwe auto. Er waren nog geen gaten geboord om kentekenplaten te monteren. Dat betekend dat er bijvoorbeeld iets misgegaan kan zijn bij een proefrit; kentekenplaten van de garage worden immers vaak met plakband gemonteerd.

Een andere mogelijkheid is dat er bij het vervoer iets fout gegaan is. Deze mogelijkheid leek mij eerder het geval. De airbags zijn namelijk niet geactiveerd. De "rokersset" zat nog keurig op zijn plek. Handleiding lag nog in het dashboardkastje; deze was overigens wel wat verwrongen en opengesprongen. En natuurlijk lag er behoorlijk wat water en glasscherven in de auto....


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.