Dacia Duster

ScancoveryTrail Update 2

10-01-2011
RichardMCV
Evenement
0

De Dacia Duster van Team4ccNadat de laatste deelnemers in de nacht in het hotel zijn aangekomen in Mikkeli, Finland, hebben ze maar van een relatief korte rust kunnen genieten. Van de deelnemende teams is er tot nu toe 1 uitgevallen, namelijk team 21. Deze bleef gisteren al achter in Helsinki, en staat ook niet meer op het track&trace systeem.

Vanochtend zijn de deelnemers weer vertrokken met een leuke rit voor de boeg. Via het binnenland van Finland ( en daar is al veel minder bewoning aanwezig) is men via Oulu verder naar het Noorden vertrokken.

En jawel, de Dacia Duster is nog steeds van de partij! En weer niet als laatste aangekomen op de eindbestemming van vandaag. Volgens het Track&trace-systeem is de Duster rond 19:26 gearriveerd; 16 teams (inclusief 3 organisatiewagens) zijn later gearriveerd. Echter is dit ook deels veroorzaakt door het feit dat men twee verschillende routes heeft gevolgd.

Alle teams hebben het eindpunt bereikt (in de buurt van Muonio, na een rit van ruim 800 km). Een groffe berekening leert dat men nu ongeveer 3300 km gereden heeft sinds zaterdagmiddag 12:00 uur. De deelnemers zijn nu (om 20:00 uur) dus 56 uur onderweg.

Om even te laten zien wat men gereden heeft volgt hieronder een kaart van de route tot nu toe:

eindbestemming

  • A = Soesterberg (vertrek)
  • B = Dopiewo (polen, is men gepasseerd)
  • C = Riga (Letland, is men gepasseerd)
  • D = Helsinki (Finland, is men de veerbooot afgereden)
  • E = Mikkeli (Finland, eerste overnachting)
  • F = Oulu (Finland, volgens T&T staat team 30 daar nog steeds)
  • G = Muonio (Finland, vermoedelijke eindbestemming voor vandaag)

Een tocht als deze kost veel uithoudings- en doorzettingsvermogen. Team4cc (met de Dacia Duster) is gelukkig nog steeds van de partij.

Op naar de dag van morgen...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota