Dacia Duster

Uitbreiding bij Dacia

19-07-2011
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2011,Black Line interieur voor de Lauréate versies,right]black_line_19.jpg[/image]Net nu de vakanties begonnen zijn hier in Nederland introduceert Dacia 2 nieuwe uitvoeringen. Het gaat hier om de Sandero en de Logan MCV. Deze beide modellen worden onder de naam "Série Limiteé Aniversare" aangeboden met een gewijzigd uitrustingsniveau.

De  "Série Limiteé Aniversare" versies zijn er ter ere van het vijfjarig bestaan van Dacia in Nederland. Kenden we de Duster al in een dergelijke versie, daar komen nu dus de Sandero en de Logan MCV bij. De "Série Limiteé Aniversare" van de Sandero en de Logan MCV zijn gebaseerd op de Ambiance-versies, terwijl bij de Duster de "Aniversare" gebaseerd is op de Lauréate versie.

De speciale uitvoering van de Sandero begint bij 9.290,- en de speciale versie van de Logan MCV begint bij 11.990,-. Met deze prijs zijn de nieuwe uitvoeringen een aantrekkelijke keuze voor jong en oud.

De extra's van de "Série Limiteé Aniversare" zijn:

  • Bekleding in grijs met witte details
  • interieurdetails in chroomkleur met satijnglans
  • standaard radio/cd speler met mp3 ondersteuning EN stuurwielbediening
  • Mistlampen in de voorbumper
  • Optioneel: handbediende airco voor 395,-

De Sandero Aniversare biedt daarmee een voordeel  van €900 voor de klant; de Logan MCV biedt zelfs een voordel van 1.000,-.

Deze uitvoeringen zijn vanaf 1 augustus te leveren; de huidige Série Limiteé Black Line komt dan te vervallen.

Interieurwijziging van de Sandero en de Logan MCV:

Het huidige interieur zoals we dat nu kennen op de Lauréate-versies van de Sandero en de Logan MCV komt te vervallen en wordt opgevolgd door het interieur van de Black Line. Overige zaken zoals de standaarduitrusting, versieprijzen en opties veranderen niet. Het vernieuwde interieur is uitgesproken elegant dankzij de bekleding in antraciet en de interieurdetails in grijs met satijnglans.

Wijziging in audio-aanbod:

gelijk met het uitbreiden van de versies wordt ook het audio-aanbod aagepast. Zo komt de radio/cd-speler met mp3 ook als optie voor de Ambiance- en Lauréate versies. Hierbij zal bij de Lauréateversies ook stuurwielbediening beschikbaar zijn.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota