Dacia Duster

Vervolg Dacia Opkikker rit

26-09-2011
RichardMCV
Overig
0

De auto van de stichting Opkikker Zoals gisteren al aangegeven is, werd de Opkikker-rit vanuit Ermelo gestart. Vertrekpunt was De Muzenhof. Dit muziekontmoetingscentrum ligt in de prachtige natuur aan de Leuvenumseweg 66. Het beschikt over voldoende parkeergelegenheid  voor dit soort kleinschalige evenementen.

En zoals beloofd volgen hieronder dan diverse foto's die ik gemaakt heb tijdens deze dag.

Het eerste album laat de diversiteit aan Dacia's zien die zijn komen opdagen. Zeker 23 Dacia's heb ik geteld. De MCV, de Sandero, de Sandero Stepway en natuurlijk de Duster waren aanwezig. Zelfs een Logan Sedan was erbij. De dealerorganisatie van Munsterhuis was present met 2 auto's; een Sandero en een Duster.

Ook binnen was het erg gezellig. Met een grote groep (ruim 70 mensen) werd er deelgenomen aan deze tocht.

Op een gegeven moment was het tijdstip aangebroken om te vertrekken. De route werd pas op moment van vertrek uitgedeeld. Een ieder kreeg even een korte uitleg en werd veel succes gewenst. (niet alle deelnemers staan hieronder aangezien ik zelf op een gegeven moment ook in de rij moest aansluiten).

Nadat iedereen weer veilig gearriveerd was, werden de winnaars bekend gemaakt waarna er begonnen kon worden met het buffet. Diverse warme en koude gerechten stonden klaar om verorberd te worden, hetgeen dan ook werd gedaan want het smaakte voortreffelijk.

Bij deze wil ik dan graag, ook namens mijn gezin, de Dacia Club Nederland bedanken voor deze inzet om er een succes van te maken, de sponsoren wil ik graag bedanken voor de bijdrage aan de stichting Opkikker.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.