Dacia Duster

Met een Duster het metrostation in

24-04-2012
RichardMCV
Dacia Duster
0

(tip: Nicky)

We weten ondertussen dat een duster veelzijdig is. Bergpaadjes, ondiepe rivieren, besneeuwde wegen, overal voelt de Duster zich thuis.

Toch heeft ook de Duster wel beperkingen al zou je dat niet zo snel zeggen. Een 26-jarige automobilist in Frankrijk heeft dan aan den lijve ondervonden. Wat is er namelijk gebeurd?

Deze automobilist was op zoek naar een parkeerplaats midden in Parijs. Op zich niet zo vreemd want dat doen er wel meer. Maar abusievelijk zag hij de ingang van het metrostation Chaussée d"Antin - La Fayette aan voor de ingang van een ondergrondse garage!

Dacia in Metro

Vol overtuiging dat hij de garage zou inrijden neemt hij de ingang... en komt tot de ontdekking dat er iets niet klopt! Het blijkt de trap te zijn naar het ondergrondse metrostation. Hij kwam tot stilstand met de neus van de Duster al een flink eind naar beneden maar de achterwielen stonden nog op de "begane grond". ( en hoewel deze Duster geen 4x4 uitvoering is, betwijfel ik of je met een 4x4 zelf nog uit deze benarde postie kunt komen...).

Er stond een bord van een parkeerplaats voor de ingang van het metrostation. Ik maakte een vergissing", zie de chauffeur ontdaan.

De chauffeur kwam met de schrik vrij; er zijn geen omstanders gewond geraakt. Er bleek gelukkig niemand op de trap te lopen.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.