Dacia Duster

Aan alle Daciasten

24-04-2012
Joost
Club
0

cardprinterDe afgelopen maanden zijn we als bestuur van Dacia Club Nederland druk bezig geweest met het nog beter op de rails zetten van een aantal praktische zaken. Zo is inmiddels onze ledenadministratie helemaal geautomatiseerd en zijn we overgegaan tot de aanschaf van een cardprinter, waardoor we alle leden, die hun contributie hebben voldaan,hebben kunnen voorzien van een professionele clubpas. Ook is onze website dusdanig aangepast dat wij makkelijker en sneller artikelen kunnen plaatsen.

fandag2012Inmiddels zijn we ook met Dacia Nederland in gesprek over de Dacia Fandag, die op zondag 3 juni op de planning staat. Duidelijk is inmiddels dat wij als Dacia Club Nederland die dag een prominente plaats zullen innemen. Nadere informatie over de Dacia Fandag volgt in de maand mei.

[image=collection,2012,puzzelrit_thumb,right]puzzelrit_thumb.jpg[/image]Op zondag 16 september organiseren we weer onze jaarlijkse puzzelrit, wederom vanuit de Muzenhof te Ermelo. Evenals vorig jaar zullen we weer een goed doel aan deze puzzelrit verbinden. Dit jaar hebben we gekozen voor de Stichting Kinder-Rijk, een Nederlandse ontwikkelingsorganisatie die structurele hulp biedt aan kinderen en jongeren in Roemenie op de volgende terreinen: levensonderhoud en bestaanszekerheid, onderwijs en algemene ontwikkeling, gezondheid en welzijn. De komende tijd volgt meer informatie over deze puzzelrit, maar noteer de datum alvast in je agenda.

[image=collection,2012,Sleutel_thumb,right]Sleutel_thumb.jpg[/image]In de periode van 13 tot en met 19 oktober organiseert de Stichting Kinder-Rijk ten behoeve van haar projecten in Roemenie de Sleutel13Rally, een rally met oude Dacia's, die in vijf dagen tijd verreden wordt vanuit Roemenie naar Nederland. Op vrijdag 19 oktober komt deze rally in Zwolle aan, waar de laatste proeven zullen plaatsvinden. Binnenkort volgt op deze website meer informatie over deze bijzondere rally.

Hopelijk mogen wij zowel op de Dacia Fandag als bij onze puzzelrit veel Daciasten begroeten!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.