Dacia Duster

Accessoires voor de Lodgy

25-11-2012
RichardMCV
Dacia Lodgy
0

In de loop der tijd zijn er diverse accessoires bedacht voor de Dacia's die uitgebracht zijn. En bij een nieuw model horen natuurlijk ook weer accessoires. Een eerste begin is gemaakt bij de Lodgy en deze zijn dus ook verkrijgbaar via de DaciaWebShop.

Ook de Lodgy kan voor sommige mensen best wel wat extra's gebruiken en daarom is er bijvoorbeeld de bagage-bak. Deze zorgt ervoor dat de originele bekleding verschoont blijft van allerlei vuil. Om het rondslingeren van diverse items te voorkomen is er ook een bagagenet dat keurig achter de achterbank van de Lodgy past.

Afbeelding Voor diegenen die graag de auto meenemen op vakantie zijn er natuurlijk de dwarsdragers die op dak nodig zijn voor de dakkoffer. En wie op veilige wijze de (enorme) laadruimte van de Lodgy volpakt kan eigenlijk niet om het bagagerek heen (ook wel hondenrek genoemd). Zodra je namelijk aan het volpakken bent tot boven de achterbank dan is het aan te raden om het rek te plaatsen zodat met een plotselinge rem-actie niet zomaar de lading naar voren ziet komen.

En natuurlijk niet te vergeten zijn die handige dingen die spatlappen worden genoemd. De auto blijft er een stuk schoner van. Wie de ramen graag een stukje open laat staan zonder last te hebben van de rijwind heeft vaak wel behoefte aan de windschermen. Ook deze zitten nu dus in het leveringspakket.

Deze accessoires (en nog veel meer) zijn te bestellen via de ondertussen welbekende Dacia Webshop.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.