Dacia Duster

Brandblusser in je geliefde Dacia

07-04-2012
RichardMCV
Overig
0

Dacia brandblusserBij de aanschaf van een auto wordt er natuurlijk altijd gekeken naar de uitrusting. Wat is optioneel en wat wordt standaard bijgeleverd. Tegenwoordig zie je de "lifehammer" veel gemonteerd worden.

Een ander nuttig accessoire waar meestal geen aandacht aan geschonken wordt is de brandblusser. Gelukkig hebben we een dergelijk apparaat ook eigenlijk nooit nodig. Daarnaast heb je ook nog eens niet altijd tijd om de brandblusser te gebruiken om te schade te beperken. Ben je met meer mensen in een auto aanwezig dan zul je toch eerst de inzittenden in veiligheid willen brengen.

Toch heeft Dacia wel een brandblusser in de lijst met accessoires staan. Hier hoort natuurlijk ook een inbouwhandleiding bij. Deze gaat er van uit dat de brandblusser aan de bijrijderszijde wordt gemonteerd ter hoogte van de scharnierpunten van de deur.

Een brandblusser kan de schade die ontstaat door een beginnende brand vaak nog wel blussen. Wordt de brand echter al een flink stuk groter zorg dan dat je op veilige afstand van de auto gaat staan wachten.

De via Dacia te bestellen brandblusser heeft het artikelnummer 8201254247. Deze is geschikt voor alle modellen van Dacia. Dus de Duster, de MCV, de Sedan, De Sandero (ook de stepway), De pickup, de VAN, de Lodgy, en de Dokker in zowel personen- als bestel-uitvoering kunnen hiermee voorzien worden.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.