Dacia Duster

Brochures-update van Dacia verzameling

15-04-2012
RichardMCV
Overig
0

Dacia brochuresZo, het was eventjes weer een werkje maar het is weer gebeurd voor nu. Laatste dagen is er gewerkt aan de uitbreiding van het aantal brochures en prijslijsten. Bovenaan deze website vind je de mogelijkheid om naar een pagina te gaan waar allerlei brochures en prijslijsten te downloaden zijn. De laatste revisie was op 06-11-11 dus het werd tijd een update uit te voeren.

Was er al een overweldigend aantal van 674 brochures en prijslijsten; nu is dit aantal vergroot tot bijna 750 stuks! En... Allemaal te downloaden als je wilt.

Nu voor het eerst zijn er ook brochures beschikbaar van de nieuwe Dacia Lodgy; ik verwacht binnen afzienbare tijd dat er meer landen de brochures digitaal maken zodat je ook de mogelijkheid hebt om de Lodgy te vergelijken tussen de verschillende landen waar deze aangeboden gaat worden. Nog leuker wordt het als de Lodgy met Renault-embleem geleverd gaat worden; de verwachting is dat deze op bepaalde punten dan wel weer luxer zal zijn uitgevoerd.

En juist om dit soort vergelijkingen te kunnen maken verzamel ik de diverse brochures en prijslijsten hier op de website. Op dit moment zijn er al brochures uit 40 landen aanwezig.

Hiermee is dit de grootste online collectie van Dacia brochures en prijslijsten. Mocht je echter nog één of meerdere links hebben naar brochures, prijslijsten of handleidingen die hier nog niet op de site staan, laate het dan even weten via de email (te vinden via de contactpagina bovenaan). Dan kan ik deze alsnog bijvoegen. Alvast bedankt...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.