Dacia Duster

Dacia Cherry Club, een daverend succes?

20-02-2012
RichardMCV
Overig
0

Sinds begin van dit jaar kent men in België de Dacia Cherry Club. Deze probeert om haar leden te verwennen met onder andere:

  • Wedstrijden
  • Nieuwsbrieven
  • Kortingen
  • Exclusieve aanbiedingen
  • uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer.

In België is het onmogelijke gebeurd als de tekst van de eerste nieuwsbrief klopt:

[image=collection,2012,daciacherryclub-succes,full]daciacherryclub-succes.jpg[/image]

Volgens bovenstaande afbeelding (afkomstig uit de eerste nieuwsbrief) is de Dacia Cherry Club er in geslaagd om in ruim een maand tijd meer dan 12.000 leden te werven. Dit is wel erg succesvol!

Wie zich vanuit Nederland probeert aan te melden komt bedrogen uit; aanmelding is alleen mogelijk voor mensen uit België.

Maar wat het meest opvalt is dat men bij de aanmelding het chassis-nummer van de Dacia op moet geven. Dat zou betekenen dat ruim 12.000 echte Dacia-rijders zich hebben opgegeven als lid, sinds de oprichting in januari.

De Dacia Cherry Club lijkt een onderdeel te zijn van www.dacia.be . De inhoud van de nieuwsbrief geeft bijvoorbeeld de volgende informatie:

  • Actualiteit > korte informatie over de nieuwe Lodgy ( Lodgy is voorbestemd om de referentiebij uitstek te worden op de markt in termen van prijs-comfort-kwaliteit. Aan al deze voordelen voegt Dacia nog eens 3 jaar garantie toe. En alles in een design fashion jasje. Gezinnen zullen rillen van plezier: Eindelijk een toegankelijke monospace! Je moet Dacia heten om op zo'n gewiekst idee te komen).
  • Goede Ideen > reclame voor IXTAR GLASCOAT. Een middel om de lak en ruiten te beschermen. IXTAR is het eigen merk van Renault. Ook een motorbehandeling wordt aangeraden.
  •  Voordelen > gratis DVD-speler als je dakdragers EN een dakkoffer aanschaft bij Dacia. Op trekhaken wordt 10% korting gegeven aan leden van de club.
  • Wedstrijd > op dit moment worden er 3 gratis onderhoudsbeurten verloot onder de lezers van de nieuwsbrief. (aangezien de nieuwsbrief digitaal is betekent dat dat ruim 12.000 automatisch meedoen aan deze verloting).

Maar ondanks dat hier toch wel een (behoorlijk) commercieel tintje aanzit is dit wel een leuk initiatief. De Dacia Cherry Club... hier horen we ongetwijfeld meer van.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.