Dacia Duster

Dacia Club Nederland aanwezig op Dacia Fandag

23-05-2012
Mike
Club
0

lovemydaciaOp 3 juni is het alweer zover: de Dacia Fandag 2012! Dacia Nederland heeft vandaag de locatie officieel onthuld, en zoals velen al vermoedden vindt het dit jaar niet plaats in het Doornse Gat, maar is gekozen voor een geheel nieuwe locatie, namelijk op het Almeerderzand bij Sail Today.

Dacia Club Nederland zal de gehele dag aanwezig zijn met een stand, waar men natuurlijk lid kan worden van onze club. Daarnaast zullen wij diverse officiele Dacia merchandise zoals Dacia shirts, polo's, petten en tassen verkopen. Clubleden kunnen rekenen op een mooie korting ten opzichte van de reguliere verkoopprijzen!

Het programma van de dag zal er als volgt uit zien:

10.00u - 10.30u Ontvangst
11.30u Onthulling Dacia Lodgy
Vanaf 12.00u Lekkere lunch met broodjes, snacks en drankjes
12.00u - 13.30u Optredens van diverse artiesten met de 100%NL Formido Zomertour
13.30u Bekendmaking ‘Beste Dacia Rijder 2012’ 
14.00u Einde programma

De strijd om de titel 'Beste Dacia Rijder 2012' belooft een spannende te worden! Natuurlijk is er ook weer aan de kinderen gedacht, en zal er ook voor hen van alles te doen zijn. En natuurlijk mogen we de onthulling van de Dacia Lodgy niet vergeten; zondag 3 juni zal deze auto voor het eerst aan het Nederlandse publiek getoond gaan worden.

Het belooft dus weer een gezellig evenement te worden! Mocht je je nog niet hebben ingeschreven, doe dit dan snel. Inschrijven is verplicht, en zonder inschrijving zal er geen toegang tot het terrein worden verleend! Schrijf je hier in. Tot zondag 3 juni!

plattegrond


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.