Dacia Duster

Dacia Club Nederland: Puzzeltocht 2012

18-09-2012
RichardMCV
Evenement
0

Afgelopen zondag was het weer zover. De Dacia Club Nederland organiseerde een puzzelrit. En niet zo maar een puzzelrit, nee, een rit door een schitterend stukje Nederland.

Dit was alweer de tweede puzzelrit die de Club heeft georganiseerd. Net als vorig jaar was de ontvangst / vertrek / aankomst bij De Muzenhof in Ermelo. Een leuke locatie voor dit soort evenementen met voldoende parkeerruimte.

Stond de puzzelrit vorig jaar in het teken van hulp aan de stichting Opkikker; dit jaar werd er geld ingezameld voor Stichting Kinder-Rijk. Deze stichting helpt kansarme kinderen in Oost-Europa, voornamelijk in Roemenië die diverse problemen thuis hebben. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat de ouders geen werk meer hebben en dus geen inkomen hebben. Hierdoor leven ze vaak in bittere armoede.

Om deze kinderen onderdak en een opleiding te bieden zodat ze zelfstandig verder kunnen gaan, is geld nodig. De Dacia Club heeft zich dit jaar daarvoor ingezet en heeft maar liefst 500 euro kunnen doneren van de inschrijfgelden voor de puzzelrit en donaties van een aantal dealers.

Voor de winnaars van de 1e, 2e en 3e plaats waren een aantal prijzen ter beschikking gesteld. De winnares heeft haar prijs van een waardecheque van 100 euro direct ingewisseld en gedoneerd aan de stichting Kinder-Rijk waardoor het totaal toch op een mooi bedrag van 600 euro uitkwam!

Met een tocht door diverse plaatsen zoals Ermelo, Putten, Voorthuizen, Kootwijkerbroek en barneveld is door de organisatie weer een schitterende tocht uitgezet die zeker weer navolging verdient volgend jaar.

Bij deze wil ik dan ook graag Dacia Club Nederland bedanken voor de inzet, ook namens mijn gezin, en hoop de volgende keer er weer bij te kunnen zijn. Naast het meedoen aan een dergelijk evenement is het steunen van stichtingen zoals De Opkikker en Kinder-Rijk ook belangrijk. Hierbij wordt dan ook de hoop uitgesproken dat er de volgende keer nog meer deelnemers zijn.

puzzeltocht


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.