Dacia Duster

Dacia Dokker in bestel uitvoering

08-04-2012
RichardMCV
Dacia Dokker
0

Onlangs zagen we hier op de site een origineel document verschijnen waarop de Dacia Dokker te zien is. Het gaat hierbij om een montagehandleiding voor de spatlappen. Op deze handleiding is duidelijk de Lodgy te zien naast de Dokker in personen-uitvoering.

In het document van gisteren over de brandblusser staat echter nog een versie vermeld. Ook hier gaat het weer om een officieel document.

Diegene die het document opent ziet aan de rechterzijde de modellen staan waar de brandblusser in gemonteerd kan worden. Als je dan naar de onderste rij kijkt dan zie je van links naar rechts de modellen verschijnen met de "Lodgy"-neus.

Het eerste model is de Lodgy zoals we die in Geneve hebben gezien. Het tweede model is de Dokker in personen-uitvoering. Het derde model geeft een tekening weer van de Dokker in bestel-uitvoering.

Bij de laatste twee versies is goed te zien dat deze voorzien zijn van deuren aan de achterzijde in plaats van een gehele achterklep.

Dacia Dokker

Zelf heb ik in Geneve gemerkt dat 2 deuren aan de achterzijde wel makkelijker zijn dan een gehele klep zoals bij de Lodgy. En ook de schuifdeuren zijn natuurlijk handig. Bij het parkeren in nauwe ruimten kan dit een uitkomst zijn. Op deze afbeeldingen is duidelijk te zien dat de Dacia Dokker een stukje minder lang is dat de Lodgy.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.