Dacia Duster

Dacia Dokker komt definitief naar Nederland

28-06-2012
RichardMCV
Dacia Dokker
0

(Tip: Nick)

Dacia DokkerBij de onthulling van de Dacia Dokker werd er nog geen duidelijkheid gegeven omtrent het feit of deze ook naar Nederland zou komen. Inmiddels is door de importeur bekend gemaakt dat het toch doorgaat.

Dit betekent dat we in Nederland de Dokker in personenversie EN als grijs kenteken uitvoering op de weg zullen gaan zien. Volgens Dacia traditie zullen deze versies goed betaalbaar zijn. Hiermee haalt Renault toch wel een voertuig in huis die het potentieel heeft om een deel van de Kangoo-taart af te snoepen.

De uitrusting is nog niet bekend gemaakt maar naar alle waarschijnlijkheid zal het Media NAV, Airco en parkeersensoren wel op de optielijst staan.

Tsja, wat de motoren betreft: Met de huidige regelgeving omtrent de uitstoot zal vermoedelijk net als bij de Lodgy alleen de 1.2 TCe worden geleverd voor de benzineverbruikers; de dieselaars zullen mogen kiezen tussen de 1.5 dCi met 75 of 90 PK.

De Dokker wordt in de eerste drie maanden van komend jaar leverbaar in Nederland. De officiele prijzen en uitrustingsmogelijkheden worden nog bekend gemaakt.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.