Dacia Duster

Dacia Frankrijk

27-02-2012
RichardMCV
Dacia Duster
0

Zo af en toe ben ik samen met mijn gezin te vinden in Zuid-Frankrijk. Lekker uitwaaien en bekomen van de beslommeringen in Nederland. Maar wat er ook gebeurt, een foto-toestel heb ik natuurlijk bij me.

[image=collection,2012,dacia-duster-sticker-frankrijk,right]dacia-duster-sticker-frankrijk.jpg[/image]Zo ook tijdens het boodschappen doen. Met regelmaat komen we bij de Carrefour aangezien die bij ons in de buurt zit. Onmiddelijk als ik de parkeerplaats oprijd wordt er gekeken of er een andere Dacia staat waar ik naast kan parkeren.

Dat is natuurlijk niet altijd het geval maar dit keer stond er een Duster met voldoende ruimte ernaast. En deze Duster was ook nog eens van een eigenaar die Dacia een warm hart toedraagt. Op de achterzijde van zijn auto prijkt namelijk een grote sticker van één van de grote Franse Dacia-meetings.

Verder heeft de eigenaar er voor gekozen om aan de auto niets te veranderen. Maar tijdens het foto's maken viel me wel iets op. Het plaatwerk van de rechtervoordeur bleek niet helemaal goed te zijn van vorm. Op de rand waar de stijl overgaat in de deur zat namelijk een oneffenheid die vermoedelijk al ontstaan is bij het zetten / persen van de plaat. Vanwege de lichtinval was dit erg duidelijk te zien. Een klein minpuntje...

[image=collection,2012,deuk-in-deur-van-duster,full]deuk-in-deur-van-duster.jpg[/image]


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.