Dacia Duster

Dacia Grand Pique Nique in Frankrijk

24-06-2012
RichardMCV
Evenement
0

Een Dacia Meeting in Frankrijk is toch net even iets anders dan hier in Nederland. Mochten we tijdens de Dacia Fandag hier in Nederland 600 bezoekers verwelkomen, dit aantal verbleekt helemaal bij de opkomst op de Dacia Fandag in Frankrijk.

Maar liefst 12.000 bezoekers! (met dit aantal is weer een nieuw record gevestigd) bezochten het landgoed waar dit keer de meeting werd gehouden. Dit landgoed behoort bij het Chateau de Rambouilet, op 50 km van Parijs. Van overal uit Frankrijk kwamen ze om deze dag te bezoeken. In tegenstelling tot de meeting in Nederland hadden zij wel heel mooi weer.

Alle modellen van Dacia waren er aanwezig. Dus ook de Logan Sedan en de Logan Pickup waren ruim voorradig. Tijdens de dag in Frankrijk waren er niet alleen de Lodgy's ( 11 stuks in totaal!) die getoond werden, er was nog een andere primeur!

Dacia Frankrijk doet het daar voor haar bezoekers net als Dacia Nederland hier doet;waar mogelijk laat ze primeurs naar de Fandag komen. Hier op het landgoed zijn namelijk de Dokker en de Dokker VAN getoond aan de bezoekers. Op een groot podium vooraf gegaan door muziek zijn de Dokker en de Dokker VAN onthuld aan het publiek.

Deze drukte heeft natuurlijk ook nadelen. Met 12.000 bezoekers kun je niet allemaal vooraan staan bij het podium; ook de patatkraam kende lange wachtrijen. Maar het weer maakt veel goed en er was volop gelegenheid voor de kinderen om zich te vermaken. Van skippyballen tot springkussens, en van schminken tot aan voetballen en glijbanen tot zelfs paardrijden.

Daarnaast zijn er nog een paar foto's van deze dag die ik jullie niet wil onthouden:


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.