Dacia Duster

Dacia Kinder-Rijk rit verreden

16-09-2012
Mike
Evenement
0

kinderrijkVandaag werd alweer de tweede puzzelrit, georganiseerd door Dacia Club Nederland verreden. Net als vorig jaar hebben we wederom voor De Muzenhof als vertrek- en aankomstlocatie gekozen. Ook dit jaar stond de puzzelrit weer in het teken van een goed doel. Door Gert IJszenga van de www.sleutel13rally.nl, die vandaag ook de puzzelrit heeft gereden in een oude Dacia, zijn we in contact gekomen met de Stichting Kinder-Rijk, en hebben we de puzzelrit dit jaar in het teken laten staan van deze stichting.

Het weer zat weliswaar niet zoveel mee als vorig jaar, maar met zo'n 20 graden en af en toe een zonnetje mochten we zeker niet klagen. Na ontvangst met koffie en een koekje, vertrokken rond 11.00u de eerste deelnemers. Na een rit van zo'n 89 kilometer (plus wat extra om de vragen correct te beantwoorden!) konden we om 15.00u de familie Plompen als eerste begroeten, op enkele minuten gevolgd door de familie Schoenmakers.

Natuurlijk hadden we vandaag ook weer een aantal mooie prijzen:

1e prijs:Waardecheque t.w.v. maar liefst 100 euro, te besteden bij een Dacia dealer naar keuze.

2e prijs: Schaalmodel van een Logan MCV of eenSandero, en een Dacia paraplu.

3e prijs: Schaalmodel van een Logan MCVof een Sandero, en een I Love my Dacia' t-shirt.

Er waren maximaal 80 punten te verdienen met de vragen. Ook was er nog een bonus van 3 punten te verdienen door onze Daciast-sticker te vinden bij vraag 23. Na het optellen van de verdiende punten zijn de volgende winnaars naar voren gekomen:

1e plaats: Danielle Broekhuizen (80 punten) 2e plaats: Richard Tijink (79 1/3 punten) 3e plaats: Fam. Rohof (71 punten)

Door sponsoring van diverse dealers en Dacia Nederland konden we het inschrijfgeld laag houden, en hebben we met z'n allen een bedrag van 500 euro opgehaald voor de Stichting Kinder-Rijk. Na de prijsuitreiking hebben we de cheque overhandigd aan Gert IJszenga, die namens de stichting de cheque in ontvangst heeft genomen.

Na deze puzzelrit is natuurlijk ook gedacht aan de inwendige mens. Bij terugkomst kreeg iedereen nog een lekker glas fris of een kop koffie, en werd er voor iedereen een bord frites met een hamburger geserveerd. Een grote verrassing kwam nog na het eten, Danielle besloot haar waardecheque van 100 euro niet te gebruiken, maar het bedrag te schenken aan de Stichting Kinder-Rijk, waardoor het totale bedrag uitkomt op 600 euro

Tot slot willen al onze sponsoren nogmaals bedanken voor het mede mogelijk maken van deze puzzelrit:

  • Dacia Nederland
  • ABD Dacia
  • Stokman Dacia
  • J. Janssen
  • Auto Heurkens
  • Segerink en Wolbers

Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.