Dacia Duster

Dacia Lodgy met cadeau

04-09-2012
RichardMCV
Dacia Lodgy
0

Vanaf heden kunnen we de Lodgy gaan bewonderen bij de dealers. Een auto met veel laadruimte en naar wens leverbaar in 5 persoons of 7 persoons uitvoering!

Traditiegetrouw (zullen we maar zeggen) zal er bij aanschaf van een nieuwe Dacia niet al te veel korting bedongen kunnen worden. Eigenlijk ook wel logisch. Dacia heeft zich de afgelopen jaren genoodzaakt gezien de netto prijzen te verlagen om de consumentenprijs schappelijk te houden. Er is natuurlijk wel een minimum voor de importeur daarom zijn de prijzen toch gestegen.

Omdat in de ons omringende landen geen BPM-regel of CO2-taks van kracht is zoals hier, liggen de inkomsten per auto voor de importeur dus ook een stukje hoger. Dit resulteert in diverse aanbiedingen.

Een van de eerste aanbiedingen, eigenlijk moet ik cadeau zeggen, komt bij Dacia Zwitserland vandaan:

Voor alle personen die een nieuwe Lodgy of MCV kopen krijgen namelijk gratis een set winterbanden met velgen!! Kijk, dat scheelt de prijsbewuste Daciarijder toch weer flink geld. Nu is het afwachten of hier in Nederland ook acties worden gehouden.

Van 8 tot en met 16 september hebben alle Dacia partners in Zwitserland een huisshow waarbij het mogelijk is om met de Lodgy te gaan proefrijden.

Cadeau


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.