Dacia Duster

Dacia Lodgy wordt aan de tand gevoeld door Caradisiac

29-04-2012
RichardMCV
Dacia Lodgy
0

Alle websites en autoprogramma's "duiken" bovenop de nieuweling van Dacia. Het nieuwe model mag zich al verheugen op veel belangstelling.

Autonews.fr, Caradisiac.com, newpressOnlineMedia zijn zomaar een paar grotere namen die je dan tegenkomt. En natuurlijk verschijnen er dan ook video's hiervan op Youtube. De begeleidende verhalen zijn helaas meestal franstalig maar over het algemeen zijn de filmpjes duidelijk genoeg.

Guus stuurde mij de link van het onderstaande filmpje. In dit filmpje wordt de Lodgy aan de tand gevoeld door Caradisiac.com. Naast de mooie omgeving waarin dit is opgenomen wordt ook duidelijk het interieur weergegeven.

Ook het volgende filmpje geeft een mooie impressie van de auto. De link van het onderstaande filmpje werd door Marco gestuurd.

Wat eigenlijk wel opvalt als je de teksten bij de filmpjes gaat vertalen: In tegenstelling tot eerdere berichten over Dacia is de Pers tegenwoordig positief over het merk. Natuurlijk wordt er nog wel eens een opmerking gemaakt over harde plastics maar doet dat afbreuk aan de kwaliteit van de auto?

Volgens mij niet. Diegene die naar een Dacia gaan kijken weten ondertussen via internet al het een en ander over de auto. Slechte recensies zijn er nagenoeg niet. Belangstellenden willen graag een eerlijke auto voor een eerlijke prijs. En wat kun je met het overdadige luxe-gevoel dat je in diverse auto's tegemoet komt? De buren imponeren wellicht. Schaf je een Dacia aan dan laat je in ieder geval zien dat je maling hebt aan de gevestigde orde en je niets aantrekt van datgene wat een ander wel niet van je denken kan...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.