Dacia Duster

Dacia pakt groot uit op de autoshow in Parijs

02-05-2012
RichardMCV
Evenement
0

Dacia reclameOver een paar maanden is er de autoshow in Parijs. En Dacia gaat er nou niet bepaald met lege handen heen! We schreven al dat de Dokker voor het eerst te zien zal zijn op deze show. De Dokker is een bestelwagen op basis van de Renault Kangoo.

Naast deze Dokker zal de nieuwe Logan sedan zich tonen aan het publiek. Deze komt van de hand van hoofdontwerper Laurens van den Acker.

Maar ook dit is nog niet genoeg nieuws. Zoals het er nu naar uit ziet zal namelijk ook de nieuwe Sandero getoond worden! Daarnaast is bekend gemaakt dat deze Sandero ook in een ruimer jasje geleverd gaat worden, namelijk als stationwagen. Deze zullen we echter pas in 2013 gaan zien.

Deze stationwagen zal wat binnenruimte betreft wat minder volume krijgen dan de MCV. Dit is ook logisch aangezien de MCV en de Lodgy wel erg dicht bij elkaar staan. De Sandero-station zal niet gewoon een MCV met Sandero-neus zijn maar een nieuw ontwerp.

De MCV verdwijnt hiermee geruisloos van het scherm, aldus ingewijden. Met een Sandero-station en een Lodgy is er geen plaats meer voor de Logan MCV. Daarnaast gaat deze sinds kort door het leven onder de merknaam Lada.

De nieuwe Sandero in zowel 5-deurs versie als in station-versie komen in de loop van 2013 op de markt.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.