Dacia Duster

Daciamodellen op bezoek in Geneve deel 1

09-03-2012
RichardMCV
Autoshow
0

autosalon van geneve 2012Ik heb een kleine bekentenis te doen. Jullie websitebeheerder, ikke dus, heeft vandaag een vluggertje begaan! En voordat hier verkeerde gedachten over ontstaan zal ik dit vlug even uitleggen.

Een hobby mag geld en tijd kosten. Om jullie van informatie te voorzien vanaf de beursstand in Geneve alwaar de wereldpremiere van de Dacia Lodgy heeft plaatsgevonden heb ik al een tijdje geleden besloten om daar naar toe te gaan. Dus dagje vrij regelen, vliegticket via internet bestellen enz.

Maar wat is nou dat "vluggertje" zul je je afvragen. Nou, ik heb ruim 2 uur op de beursvloer door kunnen brengen voordat ik weer terug moest om in te checken voor de terugvlucht naar Nederland!

Voor 2 uurtjes even naar Zwitserland, hoe gek kun je het maken. De heen en terugreis per auto, parkeergeld op Schiphol, het vliegticket en de toegangsprijs hebben toch eventjes ruim €300 opgeslokt. Maar ach het is voor een goed doel.

Nu ter zake. Aangezien er maar weinig tijd was, ben ik bij hal 7 binnengekomen en zonder op al dat moois te letten (auto's EN beurs-dames!) direct doorgelopen naar de stand van Dacia in Hal 2.

Tussen al die mensen ontwaarde ik opeens een Lodgy in het echt en mijn eerste indruk was: Die ga ik bestellen!

Vervolgens ben ik de aanwezige Lodgy's eens beter gaan bekijken. En daarbij horen natuurlijk ook foto's. Maar liefst ruim 400 stuks. Ze zijn niet allemaal voor publicatie geschikt, maar de komende dagen zul je hier vele foto's en artikelen gaan zien die de Lodgy van dichterbij tonen. En helaas moet ik daar toch ook enkele kritische kanttekeningen bij plaatsen.

Vandaag tref je hier een paar algemene foto's van de beurs aan; de andere foto's volgen de komende dagen.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota