Dacia Duster

Daciamodellen op bezoek in Genéve deel 5

12-03-2012
RichardMCV
Autoshow
0

Het kunnen opbergen van allerhande spullen in de auto is niet alleen handig, veilig is het ook! losliggende spullen kunnen namelijk gevaar opleven bij hard remmen of bijvoorbeeld bij plotseling moeten uitwijken voor een obstakel.

Bij de MCV is er de mogelijkheid om een dakvak te bestellen. Dit vak is bereikbaar voor de personen vanaf de 2e zitrij. Bij de Lodgy heb ik dit nog nergens zien staan. Maar... de Lodgy biedt meer opbergmogelijkheden dan de MCV.

Uiteraard is er het handschoenkastje. Een redelijk diep kastje waar naar mijn gevoel meer in past dan bij de MCV het geval is. Boven het handschoenkastje bevind zich een brede opening. Ook hier kun je kleine spullen kwijt. Maar daar blijft het niet bij. Op het dashboard bevind zich een aflegvak. Bij de basisversie is dit een open vak; bij de duurdere uitvoering zit hier een scharnierend deksel bovenop. (overigens heb ik gemerkt dat bij één van de auto's op de beurs dit deksel slecht open ging; blijkbaar liep het scharnier ergens tegenaan).

(klik op de foto's om deze te vergroten).

Links van de stuurkolom zit ook nog een diep, smal bakje. Bijvoorbeeld voor pennen. Munten kunnen ook maar daar kom je wel slechter bij.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.