Dacia Duster

Daciamodellen op de autosalon van Parijs 2012

07-10-2012
RichardMCV
Autoshow
0

Autosalon van parijs 2012 Nou het was me het weekend wel... De gedachte was er wel om naar de Autosalon van parijs te gaan; voorbereidingen van welke aard dan ook waren er niet getroffen. Openbaar vervoer weet ik niets vanaf, dat probeer ik hier in NL ook zoveel mogelijk te vermijden.

Autosalon van parijs 2012 Maar een stad als Parijs, dat is toch eventjes iets anders. Eigenlijk had ik gehoopt zaterdag tegen 11 uur op de beursvloer te staan om zoveel mogelijk tijd te hebben. Vervolgens een hotel nemen, ontbijtje en op tijd weer terug naar huis. Dat plan ging echter niet door. [p]Autosalon van parijs 2012 Ik was wel tegen 11 uur bij de beurs in de buurt. Echter ik had geen rekening gehouden met het verkeer. Alles bleek vast te staan, parkeergarages allemaal vol. Dus tot mijn ergenis kwam ik niet aan de beurs toe. Dus maar een hotel zoeken. Dat werd ook nog even lastig. Vanuit Nederland een hotel boeken betekent reserveren met een creditcard. Die gebruik ik niet dus een reservering had ik niet. Na een tijdje zoeken ben ik bij een hotel terecht gekomen op ongeveer 14 km afstand van de beurs, een IBIS hotel.

Autosalon van parijs 2012 Een kamer geboekt en vervolgens ben ik maar de plaats in gegaan om de tijdvol te krijgen. Het plan moest ik aanpassen. Ik ben vanochtend vroeg op tijd het ontbijt gaan gebruiken (6:30 uur). Vervolgens om 7:00 uur weggereden om tegen 7:30 uur in de buurt van de beurs te zijn. Ik had via internet in het hotel een aantal parkeergarages opgezocht. Maar de een na de ander bleek vol te zijn. Tot ik bij toeval vlak voor de beurs langs reed en de ingang zag van de Parkeerplaats Porte de Versailles. Ik naar binnen rijden en gelukkig kon ik een plaatsje bemachtigen. Dus na een tijd zoeken had ik een parkeerplaats onder het beursgebouw waar ik zijn moest! Bij het verlaten van de parkeergarage kwam ik via een trap zelfs vlak voor de kassa's uit! Dat bleek dus een meevaller.

Autosalon van parijs 2012 Ik bleek ook de eerste te zijn bij de kassa's. Het was ondertussen ook pas 08:15 uur dus nog wachten tot 10:00 uur voordat de poort opengaat. In de tijd tot opening was het een stuk drukker geworden maar ik had mijn plaats voor de kassa niet opgegeven. Om 09:30 gingen de kassa's open en iedereen wilde snel naar binnen. maar we werden tegengehouden door de bewaking omdat het nog geen 10:00 uur was. Dus achter de kassa's ontstond een menigte van flinke omvang. Toen om 10:00 uur de poort dan daadwerkelijk openging werden er bijna mensen omvergelopen.

Gelukig stond ik nog steeds vooraan dus kon ik snel doorlopen naar de stand van Dacia. Ik heb eerst een aantal overzichtsfoto's gemaakt omdat ik daar later geen kans meer voor zou hebben. Op de stand stonden 2 Sandero Stepway's, 1 normale Sandero, 1 Lodgy, 1 Duster en 2 Dokkers. Bij dit artikel zijn nu eerst wat overzichtfoto's geplaatst; closeups en de rest van het verhaal volgt. Stay Tuned!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.