Dacia Duster

Daciamodellen op TV

26-01-2012
RichardMCV
Overig
0

daciamodellen op televisieNou, de titel hierboven is wellicht voorbarig maar een eerste poging is ondernomen.

Vrij recent ben ik via de Dacia Club Nederland benaderd door een TV productie maatschappij. Ze zijn op zoek naar autoliefhebbers voor een nog te ontwikkelen autoprogramma. Dit betekent dat ze op diverse fora en clubs zoeken naar mensen die "opvallen".

Na een eerste email volgde een telefoongesprek. Kort daarop volgde een uitnodiging om langs te komen in Hilversum.

Met nog vrije dagen genoeg (jaar is immers nog maar net aan de gang) besloot ik hier op in te gaan. De afspraak stond voor afgelopen dinsdag middag. S'ochtends had ik mooi nog even tijd om de winterbanden en wieldoppen te wisselen voor de lichtmetalen velgen. Natuurlijk ook even de auto nog een beetje oppoetsen. Vervolgens ben ik op mijn gemak op weg gegaan naar mijn afspraak.

Het bleek een villa te zijn in de buurt van het mediapark. Na een goed gesprek met twee personen dat deels werd opgenomen zijn we "verhuisd" naar de auto om daar nog even een korte opname te doen.

Afsluitend werd er nogmaals medegedeeld dat het programma in ontwikkeling is. Er is dus geen enkele garantie dat het doorgaat, laat staan dat ik voor een tweede bezoek wordt uitgenodigd. Er wordt eerst van allerlei informatie verzameld om te kijken of hiermee een programma gemaakt kan worden. Dus wie weet...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.