Dacia Duster

Dashboard varianten van de Lodgy

27-03-2012
RichardMCV
Dacia Lodgy
0

We hebben de officiele brochure van de Nederlandse Lodgy nog niet dus we moeten het nog eventjes doen met de Franse variant. Dacia FR heeft namelijk de brochure al online staan. Volgens de Franse Brochure wordt de Lodgy straks weer in vier varianten geleverd:

  • Lodgy (basis-versie)
  • Ambiance
  • Lauréate
  • Prestige

Vermoedelijk zullen hier in NL de eerste drie varianten op de markt komen. Elke versie heeft haar eigen dashboard. Ook het interieur veranderd deels mee.

Lodgy in basis-versie:

hier is geen chroomrandje te bekennen; er is geen radio gemonteerd maar er zijn daarvoor in de plaats 2 opbergvakken; electrisch bedienbare ramen zijn ook ver te zoeken. Het opbergvak op het dashboard is niet voorzien van een afdekklep.

Dacia dashboard

Lodgy in Ambiance-versie:

De eerste chroom-tinten komen tevoorschijn. Het middenpaneel en de luchtroosters zijn hiermee voorzien, maar wel in mat-chroom-uitvoering. vanaf deze versie hebben de armsteunen ook een andere kleur en zijn electrische ramen mogelijk.

Dacia dashboard

Lodgy in Lauréate-versie:

Vanaf de Lauréate-versie heeft het opbergvak een afdekklep. De handgrepen en de versnellingspook zijn voorzien van chroom. maar nu in glanzend chroom. Het middenpaneel is nu voorzien van een luxe glanslak.

Dacia dashboard

Lodgy in Prestige-versie:

De prestige versie van de Lodgy is, in ieder geval in Frankrijk, standaard voorzien van het MEDIA-NAV audio-systeem. Ook zijn er een aantal leer-accenten aangebracht.

Dacia dashboard

Bovenstaande gegevens gelden zoals gezegd voor Frankrijk. Bijvoorbeeld het ESP-veiligheids-systeem is in Frankrijk op alle varianten optioneel te bestellen, hier zal minimaal de Lauréate ermee uitgerust zijn.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.