Dacia Duster

De autosalon van Genéve

05-03-2012
RichardMCV
Autoshow
0

[image=collection,2012,zij-aanzicht-van-de-dacia-lodgy-2012,right]zij-aanzicht-van-de-dacia-lodgy-2012.jpg[/image]De uren tot de opening van de AutoSalon van Genéve zijn ondertussen makkelijk af te tellen. Voor het publiek begint de show komende donderdag om 10:00 uur. De Media mag echter al eerder een kijkje nemen zodat ze de rust hebben voor foto-shoots en video-opnamen zonder publiek erbij. Natuurlijk blijven ze langer aanwezig om ook de gezelligheid van het publiek vast te leggen.

Dat betekent dat vanaf morgen een lawine aan autonieuws zal verschijnen op TV en internet. Als websitebeheerder van deze site zal ik natuurlijk ook het vliegtuig pakken om verslag te gaan doen van deze Autoshow alwaar de nieuwe Dacia Lodgy gepresenteerd zal worden.

Hieronder volgt alvast een voorproefje van de voorbereidingen voor het transport van een aantal Lodgy's naar de Autosalon.

[image=collection,2012,voorbereiding-transport-van-dacia-lodgy-naar-de-autosalon-van-geneve-2012,full]voorbereiding-transport-van-dacia-lodgy-naar-de-autosalon-van-geneve-2012-01-01.jpg[/image]

[image=collection,2012,voorbereiding-transport-van-dacia-lodgy-naar-de-autosalon-van-geneve-2012,full]voorbereiding-transport-van-dacia-lodgy-naar-de-autosalon-van-geneve-2012-02-012.jpg[/image]

[image=collection,2012,voorbereiding-transport-van-dacia-lodgy-naar-de-autosalon-van-geneve-2012,full]voorbereiding-transport-van-dacia-lodgy-naar-de-autosalon-van-geneve-2012-03-011.jpg[/image]

Dacia Bevindt zich op de Autosalon in Hal 2, standnummer 2130. Ze weet zich omringd met diverse merken van allure, zoals: Lotus, Infiniti, Cadillac, Bertone, AC Schnitzer, Porsche, Pagani, Bugatti, Tesla, Koenigsegg. Maar ook Opel, Mitsubishi, Hyundai Chevrolet, Seat, Subaru, Volkswagen en Skoda delen de hal met "ons" merk.

Hieronder zie je de afbeelding van de hallen: (klik op de afbeelding voor de vergroting)

[image=collection,2012,www.daciamodellen.nl op bezoek in de autosalon van geneve 2012,full]Overzicht-geneve-20121.jpg[/image]Net als bij de introductie van de Duster bevindt Dacia zich weer achteraan in de hal 2. Hoewel, achteraan... Eigenlijk kun je daar niet van spreken.  Aan de linkerzijde zie je het vliegveld afgebeeld alwaar ik zal landen met Easyjet. Het betekent dat ik eerst 1,5 uur rijdt naar Schiphol waar ik 2 uur van tevoren moet zijn. Het vliegtuig vertrekt om 9:00 uur. dus vertrek ik al om 5:00 uur zodat ik zelfs bij enige vertraging nog op tijd ben. Na ruim een uur in de lucht land ik dan op het vliegveld van Genéve. Aangezien ik geen andere bagage heb dan wat geld en 2 fototoestellen met extra accu's en SD-kaarten, kan ik zo door naar de uitgang. Vervolgens links afslaan, paar minuten lopen en ik sta voor het loket van de AutoSalon. Vervolgens kan ik op een draf een aantal paviljoenen doorlopen (7, 6, 5, 4, 3) om vervolgens Hal 2 binnen te gaan alwaar het einddoel van deze trip zich bevindt.

Vervolgens heb ik een aantal uren voordat ik me weer mag melden op de luchthaven voor de terugweg. Inderdaad, dezelfde dag ben ik weer terug om de vele foto's te gaan verwerken en artikelen te maken.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.