Dacia Duster

De Dacia Lodgy in beeld

16-02-2012
RichardMCV
Dacia Lodgy
0

Nu we de officiele introductie van de Lodgy naderen die zal plaatsvinden op de Autosalon van Genève komen er steeds meer afbeeldingen tevoorschijn. Het is best wel bijzonder dat een model al voor de introductie zo duidelijk in beeld wordt gebracht. De meeste merken doen dit niet. Met de Duster is eigenlijk hetzelfde gebeurd.  best wel grappig om te zien dat je van een "bouwdoos" aan onderdelen en plaatwerk een auto kunt maken. De losse plaatwerkdelen hebben niet echt veel sterkte maar gecombineerd wordt er toch een kunstwerk van gemaakt.

Om eerlijk te zijn kan ik best wel een beetje jaloers zijn op al die fabrieksmedewerkers die de produktie van dichtbij kunnen meemaken. Dat zou wel een hele mooie ervaring zijn. Maar goed, we zullen het moeten gaan stellen met de foto's die ik terugbreng vanuit Genève.

(klik op een foto om de galerij met grote foto's te openen)

Voor jullie (en natuurlijk ook voor mezelf) functioneer ik als "reizende reporter" om de Lodgy zelf van dichtbij te ervaren en er hier verslag van te doen net als tijdens de introductie van de Duster, ook in Genève.

Het zal een druk dagje worden;heel vroeg al weg naar Schiphol om het vliegtuig te nemen naar genève alwaar ik vlak na de opening zal arriveren. Dan heb ik een paar uur tijd om alle foto's te maken alvorens ik weer terug moet om mijn vliegtuig te halen. Dezelfde avond nog zullen de eerste foto's hier verschijnen.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.