Dacia Duster

De vakantie zit er weer op

19-08-2012
RichardMCV
Overig
0

Zo, de vakantie zit er weer op. Dat waren in mijn geval 4 weken Zuid Frankrijk; de Dordogne om precies te zijn. Tijdens onze vankantie in de Dordogne hebben we ook een 4-daagse uitstap gemaakt naar de Pyreneen waarbij we het bedevaartsoord Lourdes passeerden. Grappig was wel dat we tegemoet werden gereden door twee nonnen in een gris-platine MCV...

Daarnaast bleek er vlak naast de kerk in Lourdes een Sandero te staan die wel erg apart was gestickerd (zie foto's onderaan dit artikel).

Het bleek niet meer te doen te zijn om alle Dacia's op de foto te zetten die ik tegenkwam; dit in tegenstelling tot voorgaande jaren. Ik heb het aantal Dacia's niet meer kunnen tellen; uit alle hoeken en gaten kwamen ze tevoorschijn.

De Dusters heb ik het meest gezien; daarna de Sandero, dan de Logan sedan, dan de Logan MCV en dan de Stepway. De eerste Lodgy's heb ik ook gezien en er zijn ook al foto's van anderen die een Lodgy gezien hebben binnengekomen via de email.

Ik heb tijdens mijn vakantie bijna 4300 km gereden en heb toch best wel een aantal dealers gezien waar de Lodgy's volop aanwezig waren. Op de terugweg vanuit de Pyreneen ben ik zelfs gestopt bij een dealer en ben even binnengewandeld voor brochures en meteen gevraagd of ik foto's mocht maken. Dat bleek geen probleem te zijn.

Franse showroomLeuk detail: de aanwezige Dacia's daar in de showroom bleken te zijn voorzien van een mooie blauwe sticker met het opschrift: "J'aime ma Dacia" oftewel ik houd van mijn Dacia. Deze stickers zijn uitgereikt bij de grote Dacia-meeting in Frankrijk. De nieuwe Lodgy's waren daar natuurlijk niet geweest en dus lag het voor de hand dat de dealer deze stickers had liggen. Hoewel ik toch niet zo'n fan ben van allerlei stickers op mijn MCV heb ik de ontvangen sticker wel opgeplakt aangezien de tekst op de sticker mij wel aanspreekt. ( ter illustratie; als we een lange of lastige rit gehad hebben dan krijgt mijn MCV dan ook altijd een "schouderklopje"...)

Als je net als ik een zoon hebt die gek is op speelgoed dan kom je af en toe wel eens in een speelgoedwinkel, ook op vakantie. Tijdens het bekijken van het speelgoed bleken er ook modelauto's van Dacia bij te zitten van het merk NOREV. Ik kon het niet laten en heb de winkel van alle model-autootjes van Dacia afgeholpen. Hierbij ging het om 4 brandweer-dusters en 2 ijs-dusters.

Overige foto's:

Zo, rest me voor morgen de email na te kijken en te beantwoorden; tijdens mijn afwezigheid zijn er weer diverse aanvragen binnengekomen voor een digitale versie van de gebruikershandleiding van Duster, Sandero en MCV. Als dit gedaan is kunnen we weer overgaan op de orde van de dag...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.