Dacia Duster

Dean Saunders wordt Daciast

08-07-2012
Peter
Overig
0

[image=collection,2012,dean_thumb,right]dean_thumb.jpg[/image] Zondag 3 juni was het weer zo ver, de jaarlijkse Dacia fandag. Ondanks de regen een geslaagde dag voor Dacia Club Nederland. We hebben weer een aantal nieuwe leden mogen begroeten en kunnen bijpraten met bestaande leden. Daarnaast hadden we de aftrap van verkoop van leuke Dacia merchandise, die we binnenkort ook via onze site gaan aanbieden.

Wat deze dag veruit perfect maakte werd echter pas een paar weken later duidelijk. Zo deed zich de situatie voor dat een van de aanwezige artiesten, niemand minder dan Dean Saunders, te kennen gaf dat hij op zoek was naar een Dacia Duster! In eerste instantie dacht ik dat hij een geintje maakte, maar nadat hij het drie keer gezegd had werd het tijd voor actie.

Zoals sommigen van jullie wel weten ben ik naast de voorzitter van de Dacia Club ook verkoper van Dacia van beroep. Dus er deed zich een uitgelezen kans voor die ik niet aan mij voorbij kon laten gaan. Nadat Dean Saunders klaar was met zingen zocht ik hem op achter de coulissen. Ik bood hem aan een stukje te rijden met de Duster die ik bij me had en dat zag hij wel zitten. Na telefoonnummers en emailadressen uitgewisseld te hebben kon de onderhandeling beginnen. Ik zal jullie de details besparen, maar met de hulp van Bochane (Boxmeer) en Dacia Nederland is uiteindelijk na drie weken de deal tot stand gekomen! En daarmee hebben we met Dean Saunders toch een hele mooie ambassadeur in huis, waar we trots op mogen zijn!

dean2


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.