Dacia Duster

Duster Special Edition

18-02-2012
RichardMCV
Dacia Duster
0

De Duster is hier in 4 verschillende uitrustings-niveau's te verkrijgen. Daarbij horen ook een aantal kleuren. Naar het schijnt komt er binnenkort een versie bij!

Volgens een frans forum zal binnenkort een speciale versie komen van de Duster. Deze versie zal worden voorzien van lichtmetalen velgen in donkergrijs, de Dakrails worden ook donkergrijs en de spiegels zullen daar ook niet voor onderdoen; ook deze worden donkergrijs. En de naam van deze versie:  "Delsey".

Maar... het grootste nieuws is toch wel de lakkleur van deze speciale versie. Hij zal worden geleverd in "boswachtersgroen", de eerste versie van de Duster in het groen. Een officiele afbeelding van deze versie hebben we (nog) niet. Maar wat we wel hebben is een Renault-versie van deze uitvoering.

In Brazilië rijdt deze versie namelijk gewoon al rond.

[image=collection,2012,Renault-Duster-Delsey-de-eerste-groene-duster-hier,full]Renault-Duster-Delsey-de-eerste-groene-duster-hier.jpg[/image]

Op deze afbeelding zul je natuurlijk in gedachten de Renault-grille moeten vervangen voor de Dacia-uitvoering. De donkergrijze velgen zijn hier al goed te zien evenals de groene tint van de lak.

overigens hebben ze deze groene lakkleur in Brazilë een hele mooie naam gegeven: Verde Amazonia


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.