Dacia Duster

Exclusief: 10% korting op Dacia GarantiePlus

29-10-2012
Mike
Overig
0

Dacia GarantiePlusVoor de leden van Dacia Club Nederland heeft het bestuur in samenwerking met Dacia Financial Services een speciale aanbieding voor verlengde garantie, oftewel GarantiePlus. Exclusief ontvangen leden van Dacia Club Nederland 10% korting, hetgeen tot wel 70 euro voordeel biedt! Alle informatie betreffende GarantiePlus is te vinden in de GarantiePlus folder.Deze aanbieding is geldig t/m 30 november 2012.

Als je na het lezen van de folder nog vragen over verlengde garantie hebt, dat kun je contact opnemen met je lokale Dacia dealer. Om gebruik te kunnen maken van de aanbieding, dien je het aanvraagformulier in te vullen. Begin december zal de Dacia dealer bij jou in de buurt geinformeerd worden dat je 10% korting ontvangt en zal hij contact met je opnemen voor het afsluiten van de gewenste garantieaanbieding, inclusief 10% korting.

Ben je nog geen lid van Dacia Club Nederland? Word nu lid voor slechts 12,50 euro en je hebt je lidmaatschapskosten met deze aanbieding al direct terugverdiend!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota