Dacia Duster

Lodgy dichtbij

18-01-2012
RichardMCV
Dacia Lodgy
0

De eerste lodgy's zijn rijdend aangetroffen. 4 stuks, allemaal in wit, reden achter elkaar aan. bestemming onbekend maar het kan best nog een testrit geweest zijn. Als je de foto's hieronder bekijkt dan zie je wel verschillen bij de betreffende auto's:

Dacia Lodgy gespot

Bovenstaande versie zal de meest luxe uitvoering zijn. Deze is voorzien van dakrails, bestickerde b- en c-stijlen en beschermplaten op de portieren. Daarnaast is het onderste deel van de voorbumper in zwart uitgevoerd en de deurgrepen zijn in wagenkleur uitgevoerd.

Dacia Lodgy gespot

De Lodgy hierboven is weer anders uitgevoerd: geen dakrails, geen bestickerde b- en c-stijlen, geen beschermplaten op de portieren. Hier is het onderste deel van de bumper echter wel in kleur.

[image=collection,2012,Dacia-Lodgy-gespot-onderweg,full]Dacia-Lodgy-gespot-onderweg-4.jpg[/image]

Dit is de achterzijde van de Lodgy op de tweede foto. Ook hier is de bumper geheel in kleur.

[image=collection,2012,Dacia-Lodgy-gespot-onderweg,full]Dacia-Lodgy-gespot-onderweg-5.jpg[/image]

Het zij-aanzicht van bovenstaande Lodgy laat duidelijk zien dat het een basis-versie betreft. Ook hier geen dakrails, stickers of handgrepen in kleur.

[image=collection,2012,Dacia-Lodgy-gespot-onderweg,full]Dacia-Lodgy-gespot-onderweg-6.jpg[/image]

Bij bovenstaand zij-aanzicht is duidelijk te zien dat het front van de Lodgy behoorlijk frontaal is. Natuurlijk een eigenschap van een dergelijke MPV maar het is niet echt bevordelijk voor de Cw-waarde en dus ook niet voor het brandstofverbruik.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.