Dacia Duster

Logan MCV wordt LADA Largus

12-04-2012
RichardMCV
Dacia Logan
0

Dacia als LadaDe Logan MCV loopt al weer een hele tijd mee. Hier in Europa wordt hij onder de merknaam Dacia geleverd zoals we weten. Elders in de wereld is dat ook onder de merknaam Renault. En daar is nu een merknaam bijgekomen. Hier op de site zijn daar als eens beelden van te zien geweest.

Maar nu is het realiteit. De produktie is opgestart in Rusland. Sinds kort loopt hij van de produktieband onder de merknaam LADA! Hiermee krijgt Lada er een nieuw model bij. En het blijft niet bij de MCV; de VAN is ook in produktie genomen als Lada.

Natuurlijk heeft deze versie een aantal wijzigingen doorgevoerd gekregen waardoor hij niet als twee druppels lijkt op de MCV. eerder anderhalve druppel, zou ik zeggen....

Dacia als LadaAls modelnaam krijgt deze versie "LARGUS" mee. Hij heeft natuurlijk een gewijzigd front met een eigen embleem. Ook de koplampen zijn licht gewijzigd. Maar aan de buitenkant moet je verder wel zoeken naar wijzigingen tov de MCV.

Dacia als LadaBinnenin de auto valt natuurlijk het andere embleem op het stuur op. Ook de middenconsole is gewijzigd en is in twotone-lak uitgevoerd. De schakelaar voor de alarmlichten is ook gewijzigd. De airbag aan bijrijderszijde is standaard niet aanwezig. Onder de motorkap is de 1.6 16V van Renault gewoon weer aanwezig, inclusief de Renault-merknaam.

We krijgen binnenkort de Lodgy hier in Europa op de weg. Feitelijk is deze niet eens zo verschillend tov de MCV. Kijk maar naar het interieur. Hij ligt weel iets lager op de weg (4cm) en hij is hoger (4 cm) waardoor hij meer laadruimte heeft. Maar nu de MCV als Largus wordt geleverd is de kans veel groter geworden dat de MCV het veld gaat ruimen...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.