Dacia Duster

Logan MCV en de Duster

04-03-2012
RichardMCV
Overig
0

De Logan MCV en de Duster zijn eigenlijk auto's die eigenlijk niet met elkaar te vergelijken zijn. Toch hebben ze diverse onderdelen met elkaar gemeen. Uiterlijk veel verschillen, maar als je de foto's van het interieur naast elkaar legt dan zijn de overeenkomsten overduidelijk.

Elk model heeft zo zijn eigen voordelen. Wil je een goed toegankelijke (en enorme) laadruimte? Dan is de MCV de juiste keuze. Wil je een auto met een stoer uiterlijk en ook nog de mogelijkheid om van het ruige terrein te genieten? Dan heb je natuurlijk de Duster nodig en zul je de MCV thuis moeten laten.

Beiden zijn leverbaar met dezelfde motoren, zowel diesel als benzine. De MCV staat op sloffen van 15 inch, de Duster mag zich verheugen op sloffen van 16 inch. De lange wielbasis van de MCV zorgt voor een ontspannen rit; bijkomend voordeel is dat je drempels met hogere snelheid kunt nemen.

Om een eerste vergelijk te hebben kun je de foto's hieronder bekijken. Hierop zijn zowel interieur en exterieur van beide modellen mooi samengevoegd.

De verschillen aan de buitenzijde zijn hiermee wel duidelijk aangetoond. Ga je echter de binnenzijde vergelijken dan heb je iets meer moeite te doen om ze uit elkaar te houden. De laadruimte is natuurlijk anders van vorm. Maar vergelijk maar eens de deurpanelen van de voordeuren. op de kleur van de onderdelen na zou het een verschil in luxe-uitvoering kunnen zijn. Ook de middenconsoles voldoen aan dit beeld.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.