Dacia Duster

Met korting naar het tropische Tikibad

29-12-2012
Joost
Club
0

Duinrell1Speciaal voor leden van Dacia Club Nederland heeft Duinrell een spetterend aanbod. Leden van Dacia Club Nederland kunnen tot en met 28 februari 2013 via internet met 3,50 euro korting entreekaarten voor het Tikibad kopen. Deze e-tickets zijn geldig t/m 28 maart 2013. Klik hiervoor, nadat je bent ingelogd, op de link op de clubpagina onder het kopje kortingen.

TikibadBeleef eindeloos glijbaanplezier in het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux! Het Tikibad is geen gewoon zwembad, maar een echt waterglijbanen-paradijs met elf unieke glijbanen! Voel de adrenaline door je lichaam gieren in de Tyfoon, de Blits en de Flits of tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon. Stap in de startcabine van de X-stream, waarna de bodem onder je voeten verdwijnt. Durf jij het aan? Naast vele supersnelle afdalingen zijn er in het Tikibad ook glijbanen voor de familie, zoals de Super Slide en de Family Slide.

Ga voor openingstijden, prijzen en veiligheidsregels* naar www.duinrell.nl. Kinderen kleiner dan 1.20 m zijn verplicht een drijfmiddel (bijv. zwemvleugels) te dragen in het Tikibad (ongeacht zwemdiploma's). Lees de belangrijke veiligheidsvoorschriften op www.duinrell.nl/tikibad.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.