Dacia Duster

Modellenpagina compleet vernieuwd!

24-07-2012
Mike
Overig
0

modelpaginaNa de nodige weken werk (inclusief de bijbehorende bloed, zweet en tranen) is het vanavond dan eindelijk zover: de nieuwe modellenpagina is af! Naast de huidige modellen, vind je er ook de voorgaande modellen terug, zoals de Logan. Daarnaast zijn alle mogelijke uitvoeringen ook benoemd, en kun je alle details hiervan bekijken.

De 8 Dacia modellen die we nu kennen, hebben gezamenlijk wel 101 verschillende uitvoeringen. Denk aan de Ambiance, de Laureate, etc. Niet alle uitvoeringen zijn vandaag de dag nog leverbaar, maar ook "jouw Dacia" is in ons complete naslagwerk te vinden. Per uitvoering is precies aangegeven van wanneer tot wanneer deze leverbaar is (of is geweest). Bij deze uitvoeringen hebben we maar liefst 15.248 variabelen vastgelegd, dus je kunt gerust spreken van een online Dacia-encyclopedie!

Geen modellenpagina is compleet zonder foto's. We hebben de moeite genomen om bij de 8 modellen een verzameling van 300 foto's te plaatsen. Natuurlijk kun je ook de meest recente brochures vinden bij de diverse modellen, waaronder uiteraard die van de nieuwe Lodgy. Verder vind je per model ook nog een overzicht met de leverbare kleuren.

Hoewel er natuurlijk ontzettend veel werk in is gaan zitten, en we dit naslagwerk met de grootste zorg hebben samengesteld, kan het natuurlijk zo zijn dat je dingen tegenkomt die niet kloppen. Laat het ons dan even weten, zodat we de foutjes eruit kunnen halen!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.