Dacia Duster

Nieuwe brochures voor de Dokker, de Dokker VAN en de Sandero

01-10-2012
RichardMCV
Overig
0

brochures (Tip: Eugéne)

We hebben allemaal al een tijdje zitten wachten wachten op de nieuwe modellen die zouden komen. De Dacia versie van de Kangoo bijvoorbeeld. Deze is "Dokker" genoemd en (hoe creatief) de besteluit-voering hiervan is "Dokker VAN" genoemd.

En dan is nu op de Autosalon van Parijs eindelijk het officiele doek onthuld van de nieuwe Sandero. En natuurlijk hoort de Stepway hierook bij. Zelf vindt ik de nieuwe Sandero een beetje "dertien in een dozijn", de Stepway-versie vindt ik wel erg geslaagd.

brochuresOp de Nederlandse introductie moeten we nog even wachten helaas. De Sandero staat vanaf december van dit jaar bij de dealer; de Stepway laat op zich wachten tot februari 2013.

De Nederlandse brochures zijn er dus ook nog niet. Dacia Frankrijk heeft echter de Franse brochures al vrijgegeven. Hierin is te zien dat de Sandero 8 kleuren leverbaar is waaronder twee nieuwe kleuren blauw (Bleu Persan en Bleu Azurite). De Stepway wordt leverbaar in twee niveau's.

brochuresEen belangrijk punt: in de Franse folder van de Sandero staat duidelijk vermeld dat het MEDIA NAV systeem als optie de kaart van Europ heeft!

Dit is ook het geval bij alle versies van Dacia waarin hetzelfde systeem wordt gemonteerd. (De door mij geteste Lodgy had ook geen Europa-kaart)


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.