Dacia Duster

Online voordeel bij Attractiepark Duinrell

30-05-2012
Joost
Club
0

DuinrelOp Attractiepark Duinrell in Wassenaar beleef je een onvergetelijke, spetterende dag vol familieplezier. Er zijn attracties voor de echte stoere waaghalzen en nog meer attracties voor de hele familie. Ook aan de kleintjes is ruimschoots gedacht. Beleef de leukste avonturen op Duinrell!

Waaghalzen en familiepret

Maak een verfrissende afdaling in de Splash en stap in de populaire Rodelbaan die je laat afdalen van het hoogste natuurlijke punt op Duinrell. Glijd supersnel van de achttien meter hoge Aqua Shute en in Schip Ahoi schommel je eindeloos heen en weer naar grote hoogte. Val met een snelheid van 70 km/u loodrecht naar beneden in de Falcon of ga ontelbare keren over de kop in de duizelingwekkende Waterspin.

Gloednieuwe familieachtbaan: Dragonfly!

De nieuwe achtbaan Dragonfly is geopend! Tussen de snelle Falcon en de duizelingwekkende Waterspin is ruimte gemaakt voor de langste achtbaan van Duinrell. In deze achtbaan van 361 meter lang en met een toppunt van 15 meter hoog vlieg je in een spannende rit als het ware tussen de bomen door. Beland in zinderende bochten en geef je over aan wat komen gaat. Beleef vrolijke familiemomenten die je niet snel zult vergeten!

Voor de kleintjes

Ook voor de jonge bezoekertjes is er genoeg te doen en te zien. Indoorspeeltuin Rickos Fun Factory is de plek waar de kids heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Op Wonderland lopen ze langs veel bekende sprookjes en is er voor hen heel wat te ontdekken. De spannendste avonturen beleven ze in Rickos Avonturen Burcht en een ritje in de Kikkerachtbaan niet te vergeten!

Leden van Dacia Club Nederland kunnen tot en met 30 juni 2012 via internet met 3,50 euro korting entreekaarten voor Attractiepark Duinrell kopen. Deze e-tickets zijn geldig t/m 28 oktober 2012. Klik hiervoor, nadat je bent ingelogd, op de link op de clubpagina onder het kopje 'kortingen'.

Kijk voor openingstijden en veiligheidsregels op www.duinrell.nl

Duinrel

Duinrel


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.