Dacia Duster

Open huis bij Munsterhuis

27-06-2012
RichardMCV
Overig
0

Op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni houdt de Firma Munsterhuis open huis. Zij zijn dealer van een aantal gerenommeerde merken en hebben onlangs de Renault- en Dacia-vestiging verplaatst van de Vosboerweg naar de Goudstraat in Hengelo.

Ook ons geliefde merk Dacia heeft hierbij dus een nieuw onderkomen gevonden. Munsterhuis wil de klanten natuurlijk kennis laten maken met dit onderkomen en daarom bent u van harte welkom.

open huisEn daarnaast heeft men nog een "verrassing" in petto; als enige dealer in de regio heeft men namelijk de beschikking over de nieuwe Dacia Lodgy. Aan het einde van dit jaar staat hij officieel in de showrooms; nu is hij te bewonderen op zaterdag 30 juni (alleen op zaterdag!) aan de Goudstraat 31-49 in Hengelo Overijssel.

En als klap op de vuurpijl: er is ook de mogelijkheid om er even mee te rijden! Helaas is dit niet inclusief ticket om naar de fabriek in Marokko te gaan alwaar hij gebouwd wordt om daar een proefrit te maken maar we zullen het moeten doen met de mooie omgeving van Hengelo...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.